top of page

Over Ons

thumbnail_Sjel & Janneke foto 4.jpg

Zorgondernemers Sjel Blanckers en Janneke Evers.

Wij hebben allebei een zorgachtergrond en een groot zorghart.

Sjel is verpleegkundige en is begonnen in het ziekenhuis. Hier heeft hij enkele jaren op de hartbewaking gewerkt. Daarna heeft Sjel zich gespecialiseerd als ambulanceverpleegkundige en is de laatste jaren dan ook als ambulanceverpleegkundige werkzaam geweest.

Janneke is begonnen als doktersassistente op de huisartsenpost en heeft daarna de opleiding management in de zorg afgerond. Daarna heeft ze enkele jaren een managementfunctie vervuld waarbij ze ook altijd is blijven meewerken op de werkvloer.

We hebben beiden veel affiniteit met de ouderenzorg en voornamelijk het kleinschalige wonen. Wij hechten er veel waarde aan om dicht bij de cliënt en medewerkers te staan. Hier worden wij enorm enthousiast van. We zijn ervan overtuigd dat we de zorg kunnen bieden waarbij het comfort en het welzijn van de bewoners centraal staan.

Dit doen wij enerzijds door zelf dicht bij onze bewoners, hun familie en mantelzorgers te staan en daarnaast de zorg zo in te richten dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en het welzijn van onze bewoners. Anderzijds bereiken we dit ook door de medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen en te faciliteren.

Wij kijken ernaar uit en zien het als een uitdaging om onze bewoners, familie en mantelzorgers maar ook zeker onze medewerkers het maximale te bieden!  

bottom of page