top of page

Wonen & Leven

De Postaert is centraal gelegen in Posterholt waar wij mensen een warm thuis bieden waarbij goede zorg gegarandeerd is.

De Postaert is gevestigd op de Heerbaan 26, het voormalige kantoorpand van Wonen Roer en Maas. Op dit moment wordt het pand verbouwd om uiteindelijk 25 zorgappartementen te realiseren waarbij er enkele geschikt zullen zijn voor echtparen. Er zijn plannen om in de toekomst uit te gaan breiden met een vijftal zorgappartementen. De planning is om in januari 2022 de eerste bewoners te verwelkomen. 

 

De appartementen zullen op de begane grond en eerste verdieping van het pand gerealiseerd worden. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer met toilet en een kitchenette. Op zowel de begane grond en de eerste verdieping komt een gezamenlijke woonkamer, eetkamer en keuken voor de bewoners. Daarnaast wordt er een mooie tuin aangelegd. De tuin geeft uitzicht op de doorgaande weg maar biedt tegelijkertijd ook voldoende privacy en rust. Vanuit het pand kunnen de bewoners de tuin bewandelen, deze biedt voldoende veiligheid en rust voor de bewoners.

Posterholt_(Roerdalen)_kerk_zijaanzicht_edited.jpg
thumbnail_lachende oma foto 2.jpg

In onze keuken(s) zal het eten vers bereid worden waarbij we de bewoners naar wens willen betrekken bij het bereiden.

We vinden het van groot belang om warmte en rust uit te dragen waarbij het comfort en het welzijn van de bewoner altijd voorop staat. Ons activiteitenaanbod gaat divers zijn. Uiteraard zullen de activiteiten passend bij behoeften en mogelijkheden van onze bewoners zijn. Daarnaast willen wij ook dat familie, mantelzorgers en andere dierbaren van onze bewoners zich te allen tijde welkom voelen. Waar mogelijkheid en gewenst willen wij ze zoveel mogelijk betrekken bij de activiteiten.

bottom of page