Skip to main content

Vertrouwenspersoon

Even voorstellen Ik ben Myriam Zeegers (1967), getrouwd met Corina en samen met onze pleegdochters wonen we in Lemiers. Mijn eigen kinderen zijn inmiddels uitgevlogen en hebben er voor gezorgd dat ik een mooie nieuwe rol heb gekregen, namelijk die van oma. Ik ben toegankelijk, open-minded en oprecht geïnteresseerd in mensen.

Vanuit de basis heb ik een sterk rechtvaardigheids- en gelijkwaardigheidsgevoel, ben ik dienstverlenend ingesteld, waarbij ik empathisch en integer te werk ga. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mijn werk bij een sociaal maatschappelijke instelling en mijn werk als vertrouwenspersoon goed bij me passen.

Om iets concreets te doen met mijn behoefte om iets voor anderen te kunnen betekenen ben ik vertrouwenspersoon geworden. Onder de naam EGO VERA ben ik gestart als zelfstandig, extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit. Zo kan ik objectief en onafhankelijk blijven en mijn steentje bijdragen aan een veilige en integere werkplek, school-/ of sportomgeving. Daar heeft iedereen recht op!


Hoe kun je mij bereiken? Je mag me altijd bellen of een e-mail sturen. Ook als je twijfelt of ik iets voor jou kan betekenen. Geef aan dat het gaat om een melding voor de vertrouwenspersoon. Als je inspreekt, noem dan: je naam en telefoonnummer.

Mijn streven is om binnen 24 uur telefonisch contact met je op te nemen.
T: 06-23081200 E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.