Skip to main content

Over ons

Wij zijn een kleinschalig woonzorgcentrum in Posterholt, binnen De Postaert leveren wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week zorg voor ouderen met dementie of lichamelijke klachten.

Dit doen wij door iedere bewoner zorg op maat te bieden waarbij het eigen levensritme van de bewoner te allen tijde centraal staat. Een belangrijk uitgangspunt voor ons is om altijd te kijken naar de mogelijkheden van de bewoner en ondersteunend te zijn aan de individuele zorgvraag en behoeftes van de bewoner. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht en voldoende aanbod aan activiteiten, aansluitend aan de wens en mogelijkheden van de bewoner, van essentiële waarde. Dit alles moet het gevoel van comfort, welzijn en een aangenaam leven vergroten.


De zorgondernemers

Janneke & Sjel hebben beiden een zorgachtergrond, Janneke is begonnen als doktersassistente op de huisartsenpost en heeft daarna de opleiding management in de zorg afgerond. Ze heeft altijd veel contact gehouden met de werkvloer en de patiëntenzorg, deze korte lijnen dragen volgens ons bij aan kwalitatief goede zorg en een goede werksfeer. Sjel heeft als verpleegkundige op de hartbewaking en ambulance gewerkt.

De kwetsbare ouderen patiënt die tegenwoordig steeds langer thuis moet blijven wonen, heeft ons getriggerd om samen tot een woonvorm te komen waarbij we voor deze doelgroep de zorg zo laagdrempelig en zo huiselijk mogelijk proberen te maken.


De Collega's

Binnen de Postaert werkt een divers team met verschillende functies. Bij ons is iedereen van essentieel belang, samen zorgen wij ervoor dat de bewoners een fijn thuis hebben met kwalitatief goede zorg. Naast ons vaste team zijn wij een erkend leerbedrijf, wij vinden het van belang om bij te dragen aan het opleiden van toekomstige collega’s.


Vrijwilligers

Binnen de Postaert werken we met veel vrijwilligers, zij zijn onderdeel van ons team en van grote meerwaarde. In samenspraak met de vrijwilliger en de behoefte binnen de Postaert maken we gezamenlijk afspraken over de invulling van hun werkzaamheden.

Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden binnen de Postaert? Neem dan gerust contact op en stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.